El decreixement: una realitat emergent

El proper dimecres 24 de setembre es celebrarà la jornada «El decreixement: una realitat emergent» a la facultat de lletres de la UdG. La jornada està organitzada per l’Associació Naturalistes de Girona, el departament de geografia de la UdG, Setem i la XES (Xarxa d’Economia Solidària).

La jornada començarà a les 4 de la tarda amb les conferències d’Antonio Turiel – promotor del manifest «Darrera Crida», Neus Casajoana – coautora del llibre «Hacia un nuevo modelo económico social, sostenible y estacionario» i la presentació del projecte «pam a pam» de la XES a càrrec d’Anna Fernández – Setem i XES.

A dos quarts de 6 es realitzarà un taller-mapping d’experiències locals de decreixement i/o economia solidària a les comarques gironines.

Finalment, a dos quart de 8 del vespre es lliuraran els premis del concurs de receptes de cuina i de fotografies de la campanya «la manduca no caduca». Tot seguit es projectarà el documental «TASTE THE WASTE» de Valentin Thurn, documental sobre l’aprofitament dels aliments recuperats. Aquest acte s’emmarca en el conjunt d’activitats que es realitzen aquest mes de setembre a favor de la recuperació i aprofitament del menjar.

Després de l’èxit de la jornada d’aprofitament del dissabte 6 de setembre a la plaça del barco de Sta. Eugènia de Ter aquest dissabte 20 de setembre es repeteix al barri de St. Narcís de Girona, afegint’hi un mercat de segona mà.

Podeu realitzar les inscripcions en aquest enllaç: http://ecologistes.net/inscripcio-manduca/

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s